Manikyr

Den grundläggande principen för all våra nagelbehandlingar är att erbjuda en personlig handgjord erfarenhet, utan maskiner. Varje hand och nagel är unik och så skall behandlingen vara.

Cutie Care Manikyr

Express Manikyr (exkl nagellack)

245 kr
20 min
Bokning

Express Manikyr (exkl nagellack) med HandSpa

615 kr
60 min
Bokning

Manikyr med Nagellack

345 kr
40 min
Bokning

Gellack Manikyr / Fransk

395 / 495 kr
30 min
Bokning

Förlängning Gel / Fransk

695 / 795 kr
80 - 90 min
Bokning

Härdade Naglar / Fransk

645 / 745 kr
70 - 80 min
Bokning

Refill Gel / French

595 kr
70 - 90 min
Bokning

Manikyr

Förbered dig för att få en fantastik nagelbehandling, handgjord och naturlig från våra kinesiska specialister. Låt dina vänner bli avundsjuka för hur du har designat dina naglar.

Upptäck

Pedikyr

Inte bara dina händer behöver vackra naglar, dina fötter kräver lite extra omvårdnad. Dina fötter blir som glänsande nya.

Upptäck

Massage

När det är som bäst i en avslappnad miljö, din kropp och själ återfår energi av en kraftfull fotmassage och en mjukgörande huvudmassage. Om du är gravid hjälper vår speciellt designade massage genom att minska svullnader.

Upptäck

SPA

Vårt SPA är designad att leverera och uppleva traditionell och kvalitativ asiatisk omvårdnad och tjänster. Bli bortskämd av en kinesisk terapeut som bygger dina naglar, trimmar fötter eller ger dig en massage.

Upptäck

Ögonbryn & ögonfransar

Upptäck

Vaxning

Upptäck

Paket

Upptäck

Permanent makeup

NYHET! Microblading är en ny teknik där vi använder ett manuellt specialverktyg som hanterar disponibla mikroblad för att lägga in semipermanenta pigment i överhyn.
Effekten blir att din ögonbryn och eyeliner får en naturligt fylligt utseende som vara minst ett år.

Upptäck