fbpx

SPA - The Chinese Way

Dina naglar behöver det bästa – därför är alla våra behandlingar handgjorda och alla våra produkter naturliga.

  Cutie Care 
  Filosofi

  Vårt Spa är designat för att ge och uppleva högsta kvalitet och traditionell asiatiska omvårdnad och service. Bli bortskämd av en asiatisk specialist som skulpterar dina naglar, trimmar dina fötter eller ger en skön massage.

  Alla behandlingar och tjänster sker för hand genom att utnyttja till fullo naturliga och gröna produkter. I vårt spa har vi dessutom designat ett miljösäkerhetssystem som möter de allra högsta kraven i Sverige för en säker och sund arbetsmiljö – allt för att försäkra oss om hög kundnytta. Nagelförlängningar görs för hand, nagelart och skulptering sker också manuellt av våra kinesiska specialister, som har många års erfarenhet.

  Allting görs för hand så långt det är möjligt. Maskiner som klipper och trimmar naglar eller masserar kroppen är förbjudna. Iden är att leverera en personlig erfarenhet där naglarna målas eller skulpteras; varje kropp får unik behandling, anpassat till just ditt behov.

  Asiatisk omvårdnad

  Bli bortskämd ‘Asian Style’ av terapister som blivit utbildade och är från Asien – vilket garanterar en erfarenhet som är genuint asiatisk.

  Naturliga produkter

  Salongen och tjänsterna använder så långt det går naturliga produkter för att erbjuda gröna och miljövänliga tjänster och det tjänar också dina naglar och din hy på.

  Avskilt

  Tjänsterna levereras i en tyst rofylld omgivning med lugnande musik och uppfriskande kinesiska teer. Maximalt 10 kunder kan samtidigt njuta av behandlingar i våra avskilda rum.

  Handgjort

  Terapeuterna är utbildade för att rengöra och fixa dina naglar och fötter med minimalt användande av konstgjorda produkter och absolut inga maskiner. Varje nagel får sina specifika uppmärksamhet.

  Erfarenhet

  Alla terapeuter har flera års erfarenhet och utbilding. Den ledande nagelterapeuten har dessutom i över 3 år varit lärare på den ledande nagelskolan i Beijing. Den ledande fotmassören har masserat fötter i över 10 år på en av de bäste massagesalongerna i Beijing.

  Omgivning

  Att försöka skapa en del av Kina i Stockholm har varit en ledstjärna för den kinesiska designer som med hjälp av kinesisk inredning skapat en känsla av att vara i Kina när du får en nagelbehandling eller fotmassage. Salongerna ligger centralt placerade vid Fridhemsplan, Kungsholmen; Mall of Scandinavia, Solna och Saltsjöbadens centrum och erbjuden en lugn och avskild miljö.

  Lin Lu
  Nagelartist

  När jag flyttade från Kina till det vackra, underbara Stockholm upptäckte jag, bortsett från avsaknad av den goda kinesiska maten, att det saknas en riktigt bra nagelsalong. Det är något som jag vant mig vid och kommit att uppskatta i Kina.

  Ett spa som är avslappnande, rofyllt, vackert och med kreativa naglar som kan uttrycka min egen personlighet. Som jag har inrett min salong, så återspeglar det också min uppskattning av kinesisk kultur och jag vill dela med mig av det till de som besöker oss här.

  Jag vill skapa “a piece of China” I Stockholm. Det är inte bara en nagelsalong utan även en salong för fotmassage. Jag har hittat några fantastiska kinesiska fotmassörer och mycket mer. Hela inredningen i salongen är inspirerat av Kina. Designen, musiken, teerna (självklart så serverar vi underbara kinesiska teer till våra kunder) och möblemanget. Omgivning är inte rörig och högljudd men privat, öppen och rofylld.

  CUTIE SPA

  Mall of Scandinavia #5-003, Råsta Strandväg 13C, 16979 Solna, Sweden

  Reservation

  Cutie Nails Kungsholmen

  Drottningholmsvägen 58, 11219 Stockholm, Sweden

  Reservation

  Cutie Nails Saltsjöbaden

  Saltsjöbaden Centrum, Nacka.

  Visit