fbpx

Pedikyr

Glöm bort den medicinska pedikyren du kan ha hört talas – det här handlar om dig; att få dig och dina fötter and må och se bra ut. Dina naglar kommer att behandlas på samma utsökta sätt som dina händer har blivit behandlade – och varför skulle dom inte? Trots allt, i högklackat eller tofflor/crocs så syns dina naglar tydligt för alla och därmed dig själv. Låt våra erfarna terapeuter skämma bort dina fötter och uttrycka vad du vill.

Pedikyr med Nagellack

Pedikyr med Nagellack

595 kr
50 min
Bokning

Pedikyr med Gellack / French

695 / 745 kr
60 / 70 min
Bokning

Fotvård (exkl Nagellack)

695 kr
60 min
Bokning

Fotvård (exkl Nagellack)

495 kr
30 min
Bokning

Manikyr

Förbered dig för att få en fantastik nagelbehandling, handgjord och naturlig från våra kinesiska specialister. Låt dina vänner bli avundsjuka för hur du har designat dina naglar.

Upptäck

Pedikyr

Inte bara dina händer behöver vackra naglar, dina fötter kräver lite extra omvårdnad. Dina fötter blir som glänsande nya.

Upptäck

Massage

När det är som bäst i en avslappnad miljö, din kropp och själ återfår energi av en kraftfull fotmassage och en mjukgörande huvudmassage. Om du är gravid hjälper vår speciellt designade massage genom att minska svullnader.

Upptäck

SPA

Vårt SPA är designad att leverera och uppleva traditionell och kvalitativ asiatisk omvårdnad och tjänster. Bli bortskämd av en kinesisk terapeut som bygger dina naglar, trimmar fötter eller ger dig en massage.

Upptäck

Ögonbryn & ögonfransar

Upptäck

Vaxning

Upptäck

Paket

Upptäck

Permanent makeup

NYHET! Microblading är en ny teknik där vi använder ett manuellt specialverktyg som hanterar disponibla mikroblad för att lägga in semipermanenta pigment i överhyn.
Effekten blir att din ögonbryn och eyeliner får en naturligt fylligt utseende som vara minst ett år.

Upptäck