Spa For Nails

Dina naglar behöver det bästa – därför är alla våra behandlingar hanggjorda och alla våra produkter naturliga.

Vårt Spa är designat för att ge och uppleva högsta kvalitet och traditionell asiatiska omvårdnad och service. Bli bortskämd av en kinesisk nagelspecialist som skulpterar dina naglar, trimmar dina fötter eller ger en skön massage.

Alla behandlingar och tjänster sker för hand genom att utnyttja till fullo naturliga och gröna produkter. I vårt spa har vi dessutom designat ett mlijösäkerhetssystem som möter de allra högsta kraven i Sverige för en säker och sund arbetsmiljö – allt för att försäkra oss om hög kundnytta. Nagelförlängningar är görs för hand, nagelart och skulptering sker också manuellt av våra kinesiska specialister, som har år av erfarenhet.

Allting görs för hand så långt det är möjlight. Maskiner som klipper och trimmar naglar eller masserar kroppen är förbjudna. Poängen är att leverera en personlig erfarenhet där naglarna målas eller skulpteras; varje kropp får unik behandling, anpassat till varje kunds behov.

 

Cutie Care Spa SERVICES

Facial

395kr
30min
Booking

Facial and Face Massage

695kr
60min
Booking

Facial and Oil Massage

1095kr
90min
Booking

Body scrub and Oil massage

1195kr
90min
Booking

Body Beauty ( Scrub, Mask Oil)

1295kr
90min
Booking

Foot Spa Skin Care ( Scrub, butter and Mask)

495kr
40min
Booking

Foot Spa and Foot Massage

695kr
60min
Booking

Hand SPA

295 kr
30 min

Hand SPA är anpassat för att göra det bästa för dina händer. En genomgående scrub av händer och armar följs av butter och en uppmjukande mask för att fräscha upp dina händer. Kombineras bäst med en manikyr och kanske franska naglar.

Booking

Head massage

395 kr
30 min
Booking

Head and face massage

695 kr
60 min
Booking

Manikyr

Förbered dig för att få en fantastik nagelbehandling, handgjord och naturlig från våra kinesiska specialister. Låt dina vänner bli avundsjuka för hur du har designat dina naglar

Upptäck

Pedikyr

Inte bara dina händer behöver vackra naglar, dina fötter kräver lite extra omvårdnad. Dina fötter blir som glänsande nya

Upptäck

Massage

När det är som bäst i en avslappnad miljö, din kropp och själ återfår energi av en kraftfull fomassage och en mjukgörande huvudmassage. Om du är gravid hjäper vår speciellt designade massage genom att minska svullnader.

Upptäck

SPA

Vårt SPA är designad att leverera och uppleva traditionell och kvalitativ asiatisk omvårdnad och tjänster. Bli bortskämd av en kinesisk terapeut som bygger dina naglar, trimmar fötter eller ger dig en massage.

Upptäck

Eyes lashes

Upptäck

Waxing

Upptäck

Packages

Upptäck